The Story Behind

Vores Historie

DEN FRANSKE FORFØRELSE
Fransk bistromad er dufte, stemning, sjæl og smag. Masser af smag. På Chef Holmgaard tilbereder vi alle vores retter med passion, sjæl og kærlighed. Ambitionen er, at vi med vores mad vil pirre alle dine sanser og gøre det muligt for dig selv at skabe stemningen af fransk bistro – hjemme hos dig selv
Kvalitet & Stabilitet
Vores madfilosofi

Vores chefkok, Bruno Lecanu, har med sin
kreativitet og kærlighed til gode, økologiske råvarer raffineret alle vores retter til det absolut mest smagfulde fra det franske køkken, hvor saucen er ’det hemmelige krydderi’, der binder alt sammen til en smagsoplevelse i fransk særklasse – men til en spiselig pris. At bygge en stemning er Brunos speciale. Og i Brunos køkken bliver al mad lavet med passion, begejstring og respekt for råvarerne, som så vidt muligt er økologiske og altid den bedste kvalitet.
Og den stemning kan smages i alle hans retter.

Vi har det hele
Teambuilding og Fest

Vores takeaway-koncept Chef Holmgaard er en del af event- og selskabslokalerne Det franske hjørne, som er kendt for at skabe helt unikke arrangementer lige fra private fester til teambuildingkurser for virksomheder. På Det franske hjørne har Bruno Lecanu igennem de sidste ti år afviklet omkring 600 teambuilding-arrangementer og endnu flere fester, hvor ambitionen altid er at bygge en stemning op om hvert arrangement og skabe glade gæster. Det franske hjørne ligger på gården Holmgaard i Skødstrup i det nordlige Aarhus. Omgivelserne er skønne, der er mulighed for at benytte multibanen, spille minigolf, basket, padeltennis og meget andet. Hvis du planlægger at holde fødselsdag, firmafest, reception eller har noget andet, du vil fejre i nogle
utraditionelle og uformelle rammer, så kan der bookes arrangementer fra 35 til 85 personer i vores hyggelige lokaler. 

Udtalelser
Hvad siger folk om os

Festligt firmaarrangement med kolleger og påhæng i form af fransk kokkeskole. Meget spændende og inspirerende – og ikke mindst dejlig mad i skønne omgivelser. Arrangementet og Brunos mad anbefales varmt
-Raquel, Norconsult

Vi vil gerne sige tak for en rigtig god oplevelse igår. Vi synes alle sammen, at det var rigtig godt, sjovt og meget spændende 🙂 Vi tales ved. De bedste hilsener
Damir Brandic
Partneransvarlig
Hej Bruno, Tak for et dejligt personale arrangement i September. Vi var bange for at vi var blevet lidt for ambitiøse med vore ønsker - men de blev gjort til skamme. Vi havde alle en dejlig aften hvor vi lærte om det franske køkken og fik smagt nogle forrygende retter.
Christian Ernst
Adexi A/S
Kære Bruno, Tusind tusind tak for den mest fortryllende aften, hvor du både fik alle til at deltage, slappe af og hygge sig. Og hvor var det udsøgt lækker mad i skønne rammer.
Karen
Danish Crown
Cabi’s direktør var også super begejstret Så endnu en tak og også rigtig god weekend til dig.
Jytte Østervig
Serviceansvarlig, CABI
Close
Close