Vores Historie
Fransk bistromad er dufte, stemning, sjæl og smag. Masser af smag. På Chef Holmgaard tilbereder vi alle vores retter med passion, sjæl og kærlighed. Ambitionen er, at vi med vores mad vil pirre alle dine sanser og gøre det muligt for dig selv at skabe stemningen af fransk bistro – hjemme hos dig selv

Vores madfilosofi
Vores chefkok, Bruno Lecanu, har med sin
kreativitet og kærlighed til gode, økologiske råvarer raffineret alle vores retter til det absolut mest smagfulde fra det franske køkken, hvor saucen er ’det hemmelige krydderi’, der binder alt sammen til en smagsoplevelse i fransk særklasse – men til en spiselig pris. At bygge en stemning er Brunos speciale. Og i Brunos køkken bliver al mad lavet med passion, begejstring og respekt for råvarerne, som så vidt muligt er økologiske og altid den bedste kvalitet.
Og den stemning kan smages i alle hans retter.
Teambuilding og Fest
Vores takeaway-koncept Chef Holmgaard er en del af event- og selskabslokalerne Det franske hjørne, som er kendt for at skabe helt unikke arrangementer lige fra private fester til teambuildingkurser for virksomheder. På Det franske hjørne har Bruno Lecanu igennem de sidste ti år afviklet omkring 600 teambuilding-arrangementer og endnu flere fester, hvor ambitionen altid er at bygge en stemning op om hvert arrangement og skabe glade gæster. Det franske hjørne ligger på gården Holmgaard i Skødstrup i det nordlige Aarhus. Omgivelserne er skønne, der er mulighed for at benytte multibanen, spille minigolf, basket, padeltennis og meget andet. Hvis du planlægger at holde fødselsdag, firmafest, reception eller har noget andet, du vil fejre i nogle
utraditionelle og uformelle rammer, så kan der bookes arrangementer fra 35 til 85 personer i vores hyggelige lokaler.


Hvad siger folk om os
Festligt firmaarrangement med kolleger og påhæng i form af fransk kokkeskole. Meget spændende og inspirerende – og ikke mindst dejlig mad i skønne omgivelser. Arrangementet og Brunos mad anbefales varmt
-Raquel, Norconsult



